Briefing

Er is geen leukere, betere, relevantere, frissere auditieve metgezel dan Radio 2. Maak dat duidelijk aan 40-plussers in Vlaanderen. Op een manier die laat zien waar Radio voor staat: métier, fijne muziek, bekende gezichten en héél veel plezier. Dat was de briefing die we van Radio 2 mochten ontvangen. Daarmee gingen we enthousiast aan de slag!

Oplossing

FLEXUS creëerde een brand movie die op een no-nonsense manier in beeld brengt hoe Radio 2 klinkt. De rode draad? In een grote familie staat de deur altijd open voor vrienden en kennissen. Het opzet? De kijker al na enkele seconden laten ervaren wat de grootste zender van het land zo bijzonder maakt. Op het einde van de film ben je even helemaal ondergedompeld geweest in het universum van Radio 2.

Resultaat

Deze nieuwe brand movie laat horen en zien waar Radio 2 voor staat: leuke muziek, fijne gasten, veel métier en nóg meer plezier. De presentatoren van Radio 2 ontvangen een rits BV’s. Onder meer Sven Nys, Adil El Arbi, Pascale Naessens en Stan Van Samang passeren de revue. We zien hen samen met De Madammen, De Inspecteur, David Van Ooteghem, Christel Van Dyck en Veerle Deblauwe toegankelijke en complexloze radio maken. De soundtrack is even Vlaams, eigentijds en fris als de zender: Never Get Enoughvan Das Pop.