Briefing

VTM houdt van zijn kijkers. En wil dat graag laten zien. Dag na dag. En nog een beetje extra op speciale dagen. Zoals op de verjaardagen van trouwe VTM-fans. Maar hoe doe je zoiets? FLEXUS to the rescue!

Oplossing

Hoe fijn zou het niet zijn als één van de VTM-gezichten jou persoonlijk een verjaardagswens zou sturen? Fijn. En wat als álle VTM-gezichten dat samen zouden doen? Hola, da’s pas echt straf, da! Zo’n verjaardagswens sturen we naar iedere Vlaming met een VTM-account.

Resultaat

We creëerden een filmpje dat perfect uitstraalt waar VTM voor staat: warmte, entertainment, creativiteit en beleving. Alle wensen kregen een persoonlijke toets en werden via een speciale verjaardagsmail – uiteraard op de juiste datum – als verrassing naar jarige VTM-fans gestuurd. Heel wat mensen lieten weten dat ze blij verrast waren met deze attentie van hun lievelingszender.

Het verjaardagsfilmpje

We bedachten een verhaallijn en ontwikkelden een filmpje dat aan verschillende criteria beantwoordde. Het moest op twee fronten modulair zijn. Enerzijds makkelijk personaliseerbaar en anderzijds zo te filmen dat de opnames konden ingepast worden in de drukke agenda’s van de VTM-schermgezichten. Door ‘Happy Birthday’ noot per noot op te nemen, konden we heel wat bekende mensen voor onze lens en op het scherm van de verjaarders halen. De kleine draaiorgeltjes geven de spot bovendien een extra hoge aaibaarheidsfactor. Mission accomplished!

De verjaardagsmail

Het filmpje werd aangekondigd door een gepersonaliseerde mail. Die lichtte al een tipje van de sluier op. Mensen werden getriggerd door het zien van hun eigen naam in een tot de verbeelding sprekende VTM-context. Hier zie je de mail die we bij FLEXUS voor onszelf maakten. Ja, ook wij krijgen graag verrassingen … 😉